Most viewed stories

‘Aardappelmarkt is lui duur’

De aardappelmarkt blijft al wekenlang op een stevig prijsniveau hangen. “De telersprijs van rassen als Eigenheimer, Bildstar en Doré ligt rond de 30 cent en Frieslanders worden voor een prijs tussen de 22 en 24 cent verkocht. Dat is best veel geld voor de tijd van het jaar. Ik vind het verbazingwekkend dat de prijs zo op niveau blijft, want volgens mij zijn er bij ons en in de ons omliggende landen veel meer aardappelen te koop dan iedereen denkt”, reageert Felix Molenaar van aardappel- en groentengroothandel Molenaar. Meer. Copy the text of this story and translate

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

AVR

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing

GRIMME