Most viewed stories

Belgie: Geduld aardappeltelers op de proef gesteld

Het aardappelgewas werd dit jaar al geteisterd door erg slechte weersomstandigheden. De aanhoudende droogte, gevolgd op het extreem natte voorjaar dwingen de aardappelteler om bijkomende maatregelen te nemen. Het geduld van de aardappeltelers werd ook al flink op de proef gesteld, liet het Proefcentrum voor de Aardappelteelt weten via zijn nieuwbrief. Na een droge septembermaand, is ook oktober al vrij droog. Hoewel eind september en begin oktober er wat meer neerslag viel in het Heuvelland, de Westhoek en de kustregio, blijft vooral het oostelijke deel van het land droog staan. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Stay updated with breaking news

Enter your email below for news story notifications.

Translate this site

Blog Stats

  • 1,847,177 reads of our news stories

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

FAM STUMABO

AVR

Scotts Precision Manufacturing

TOMRA FOOD

GRIMME