All latest News

Mega aardappel-overlaadwagen trekt bekijks

Loonbedrijf Hack uit het Brabantse Kruisland staat bekend als een bedrijf dat zijn hand er niet voor omdraait zelf machines te bouwen wanneer passende techniek niet voorhanden is. De ‘Overload’ is een unieke zelfrijdende overlaadwagen voor producten als aardappelen, uien en suikerbieten. De machine is een regelrechte hit op Youtube en krijgt veel bekijks wereldwijd. Al decennia lang rollen bijzondere creaties de goed uitgeruste werkplaats van loonbedrijf Hack uit en de Overload is de meest recente creatie en zeker een van de meest bijzondere. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Picketa Systems

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.