Most viewed stories

Potato Valley: ‘We willen dat innovatie op het erf terechtkomt’

NUzakelijk vraagt wekelijks een ondernemer die onderdeel van het nieuws is, wat dat nieuws voor hem of haar in de praktijk betekent. Deze week spreken we met Tineke de Vries, regiobestuurder bij ondernemersorganisatie LTO Noord en voorzitter van het deze week gelanceerde initiatief Potato Valley. Groningen en Friesland moeten de Silicon Valley van de pootaardappelteelt worden en Noord-Nederland als hart van de sector op de kaart zetten. Bedrijven en onderwijsinstellingen in de sector en lokale overheden slaan binnen het initiatief, dat zich laat omschrijven als kennisplatform, de handen ineen om de sector “toekomstbestendig te maken”. Potato Valley is een samenwerking tussen boerencoöperatie Agrifirm, teelbedrijf Avebe Averis, aardappelexporteur HZPC, LTO Noord en AJK, de belangenvereniging voor agrarische jongeren in Nederland. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing