All News by Date

Pootgoedkwaliteit gaat op de schop

Het Ketenproject Verbetering van de Pootgoedkwaliteit kan van start gaan. Het komt niet als een verrassing, want de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) kondigde al eerder aan dat ze dit aan het opzetten waren. Het streven is om te achterhalen wat de oorzaken zijn van de problemen in pootaardappelen. Aviko, Agrico, Farm Frites, HZPC, Kleinjan, Lamb Weston, McCain, Meijer en Nedato slaan de handen ineen om de kwaliteit van pootaardappelen aan te pakken. Al eerder ging Boerenbusiness uitgebreid in op de problemen die spelen in het pootgoed. Nu wordt er actie ondernomen onder de paraplu van de VAVI en de NAO. In het Ketenproject Verbetering van de Pootgoedkwaliteit wordt een poging gedaan om te onderzoeken waardoor de vitaliteit van pootaardappelen tegenvalt. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Advertise your company

Showcase your company here, or contact Lukie to discuss opportunities.

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

GREENTRONICS

CROP.ZONE

NUVIA TECHNOLOGIES

IDAHO STEEL