All latest News

Groep bedrijven start Ketenproject ter verbetering van de pootgoedkwaliteit

Een groep bedrijven uit de achterban van de Vereniging voor de Aardappelverwerkende Industrie (VAVI) en de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) start het ‘Ketenproject Verbetering Pootgoedkwaliteit’. Aanleiding voor het project zijn de klachten van pootgoedafnemers over de kwaliteit van pootaardappelen. Doel van het project is om te achterhalen welke factoren tijdens de teelt en bewaring effect hebben op de vitaliteit van de aardappel. Dit teneinde de pootgoedkwaliteit beter te kunnen vaststellen en te verbeteren en de opkomstproblemen in de consumptieteelt te verminderen. Hiermee kan mogelijk een verlaging van de klachten gerealiseerd worden met minder faalkosten in de gehele keten als gevolg. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be most happy to share your company’s news stories on Potato News Today and its affiliated social media channels.
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Promote your company here

Go here to learn how we can help you to promote your company to our global readership, or get in touch with Lukie directly to discuss promotion options: lukie@potatonewstoday.com.

PULSEMASTER

CROP.ZONE

KIREMKO

GRIMME

WYMA SOLUTIONS