All latest News

Duitsland wijzigt importregels consumptieaardappelen

De Duitse Bondsraad heeft op 26 oktober 2016 de gewijzigde agrarische importverordening aangenomen. Kernelement is de nieuwe importregeling voor consumptieaardappelen. Vanaf 2018 worden de invoercontingentsaandelen van het invoercontingent consumptieaardappelen (6500 ton) voor de helft per veiling en voor de helft naar marktaandelen verdeeld. Van de extra concurrentie die onder de importeurs ontstaat zullen vermoedelijk ook de consumenten profiteren. In het geval van een tijdelijke verhoging van het invoercontingent consumptieaardappelen geschiedt de verdeling van de invoercontingentsaandelen naar marktaandelen. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be most happy to share your company’s news stories on Potato News Today and its affiliated social media channels.
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Promote your company here

Go here to learn how we can help you to promote your company to our global readership, or get in touch with Lukie directly to discuss promotion options: lukie@potatonewstoday.com.

PULSEMASTER

CROP.ZONE

GRIMME

IDAHO STEEL

WYMA SOLUTIONS

KIREMKO