All latest News

Aviko af land pool zet beste resultaat neer sinds start

Aardappelverwerker Aviko Potato maakt op 7 december de uitbetalingsprijs van haar af land pool bekend. Die zet het beste resultaat neer sinds oprichting van de pool in 2013. De grillige groeiomstandigheden hebben dit resultaat mede gevormd. In vier jaar tijd is de oppervlakte van de pool verdubbeld. Aviko betaalt, afhankelijk van de week van leveren en het ras, een prijs uit die varieert van 160 tot 170 euro per ton. Gemiddeld komt de pool daarmee uit op 170 euro per ton en dat is het beste resultaat sinds 2013. Vorig jaar behaalde de pool een resultaat van gemiddeld 129,50 euro per ton. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Picketa Systems

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.