All latest News

Bintje verdient eerherstel bij alle supermarkten

 Merijntje eet graag aardappelen en dat in vele variaties. Hij heeft geen klagen want er is een ruime keuze voor handen. Wat Merijntje verder opvalt is dat er in de supermarkten geen plaats is ingeruimd voor het oudste Nederlandse aardappelras Bintje. Weinigen zullen er als consument bij stil staan dat dit een bewuste keuze is geweest van de bijv. Albert Heijn want zij zwichtten voor de tendentieuze berichtgeving van milieuorganisaties dat Bintje te veel bestrijdingsmiddelen nodig had om tot een gezond wasdom te komen. Zolang deze mensen gewasbeschermingsmiddelen graag als “landbouwgif” betitelen was het voor hen een mooie aanleiding om het ras Bintje aan te vallen en te discrimineren en het voor elkaar te krijgen dat supermarkten door de knieën gingen. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.