All latest News

Lamb Weston/Meijer publiceert duurzaamheidsverslag

Het nieuwe duurzaamheidsverslag over 2015-2016 van Lamb Weston/Meijer is vandaag verschenen. Lamb Weston / Meijer is goed op weg om haar duurzaamheidsdoelstellingen voor 2020 te realiseren. De afgelopen twee jaar is er geïnvesteerd om de ambities waar te maken. Zo wordt er per ton product ten opzichte van referentiejaar 2008 ruim 21 procent minder energie verbruikt en is de aardappelbenuttingsgraad verbeterd met 4,5 procent. Daarnaast wordt er per jaar ruim 6 miljoen kilometer minder op de weg gereden, door meer vervoer via water en spoor. Verder bakt Lamb Weston/Meijer ruim 82 procent van haar producten voor in een gezondere frituurolie. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.