All latest News

Helft standruimte PotatoEurope al geboekt

PotatoEurope 2013Beursorganisator DLG Benelux meldt dat er veel belangstelling van bedrijven en organisaties is voor deelname aan PotatoEurope 2017. De helft van de beschikbare standruimte op de aardappelvakbeurs is inmiddels al vastgelegd. PotatoEurope 2017 wordt op 13 en 14 september gehouden in Emmeloord. Vier jaar geleden was Emmeloord ook het toneel van PotatoEurope. Toen kwam het bezoekersaantal op 15.000 en deden bijna 250 standhouders mee aan het internationale evenement. Het thema van de komende editie van PotatoEurope is ‘Potato feed & meet the world’. Het heeft alles te maken met de belangrijke rol van aardappel als voedingsgewas wereldwijd. Dit jaar wordt daarnaast veel aandacht besteedt aan de mogelijkheden en praktische toepassingen van precisielandbouw. DLG Benelux kondigt onder meer aan dat er grote praktijkdemonstraties komen rond de inzet van drones in de teelt. Duidelijk moet worden welk voordeel de verzamelde digitale informatie concreet oplevert in de teelt. Daarnaast zijn er de gebruikelijke machinedemonstraties en kunnen bezoekers diverse proefvelden bekijken. (Haijo Dodde, nieuweoogst.nu)

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Picketa Systems

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.