All latest News

Agrico toont groei in rassen op Fruit Logistica in Berlijn

Agrico laat zich tijdens de Fruit Logistica zien met het thema ‘Growth’. Daarmee wil zij laten zien dat Agrico staat voor een goede oogst en een zeker resultaat voor telers, afnemers, verpakkers, retailers en consumenten. Door te investeren in rasontwikkeling heeft Agrico een breed en volwassen rassenpakket ontwikkeld. Agrico heeft voor ieder klimaat een ras te bieden, die zich bewezen hebben na een meerjarige beproeving en brede introductie en afname in diverse landen. Agrico kan iedere afnemer voorzien van het juiste ras. Twee voorbeelden zijn Arizona en Ranomi, welke in de schijnwerpers komen te staan in Berlijn. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

HarvestEye

ELEA

Restrain

TOMRA Food

Greentronics

CROP.ZONE

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.