Most viewed stories

Gesloten kringloop troef voor aardappelmarkt

De naam Van Meir kennen we voornamelijk als uienpool pionier. Vanuit het Brabantse Steenbergen startte het twaalf jaar geleden met het afzetten van uien in poolverband. De teelt, verwerking en vermarketing van aardappelen heeft daar altijd naast bestaan. Echter, dit segment groeit door vraag vanuit de markt. Reden om een nieuw tijdperk te starten, zoals het bedrijf zelf aangeeft. De eerste merkbare verandering binnen het bedrijf zijn de naam en huisstijl. Die verandert van Van Meir Uien BV naar Van Meir Onions & Potatoes. Daarbij horen een nieuwe huisstijl en website. Het zijn de eerste stappen van het groeiende bedrijf, legt eigenaar Leon van Meir uit. Naast het sorteren, verpakken en verhandelen van uien en aardappelen runt Van Meir in Noord-Brabant een eigen akkerbouwbedrijf en teelt hij aardappelen en uien in België. Deze bedrijfstak speelt een belangrijke rol binnen het geheel, zo wordt in het interview duidelijk. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing