All latest News

Veranderende trends en uitdagingen voor de Amerikaanse aardappelsector

Er is een verandering te zien in de gezondheidsgewoontes van mensen in de Verenigde Staten. Ze houden zich bijvoorbeeld aan low carb diëten. Hierdoor is de vraag naar aardappelen in heel de wereld toegenomen en gaan de opvattingen over de groenten veranderen. Dit vertelt Blair Richardson, directeur van Potatoes USA. Richardson: “We hebben de laatste jaren een onderzoek uitgevoerd. Hieruit blijkt dat het beeld dat klanten van de aardappel hebben, langzaam verbetert. We zeggen niet alleen dat het prima is om aardappelen te eten maar we gebruiken het onderzoek dat de Alliance for Potato Research & Eduction group en wijzelf samengesteld hebben. Dit onderzoek geeft aan dat we zelfs meer aardappelen moeten eten. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Picketa Systems

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.