Most viewed stories

TOMRA: Twee nieuwe sorteermachines gepresenteerd

TOMRA Sorting Food heeft twee innovatieve sorteerders op de markt gebracht, de TOMRA 5A en de TOMRA 5B. De TOMRA 5A is bestemd voor het sorteren van hele gewassen of geschilde aardappelen die verwerkt worden tot bijvoorbeeld chips, terwijl de TOMRA 5B geschikt is voor het sorteren van groenten en verwerkte aardappelproducten, zoals bijvoorbeeld frieten. Beide sorteerders zijn ontworpen om voedselkwaliteit en -veiligheid te verbeteren. De TOMRA 5A kan op een accurate wijze vreemd materiaal en defecten verwijderen, waaronder o.a. maïskolven, hout, stengels, plastic, glas en golfballen. De TOMRA 5B is voorzien van TOMRA’s smart surround view technologie: de hoge resolutie camera’s en hoge intensiteit LED’s bieden een 360 graden productinspectie. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing