All latest News

TOMRA: Twee nieuwe sorteermachines gepresenteerd

TOMRA Sorting Food heeft twee innovatieve sorteerders op de markt gebracht, de TOMRA 5A en de TOMRA 5B. De TOMRA 5A is bestemd voor het sorteren van hele gewassen of geschilde aardappelen die verwerkt worden tot bijvoorbeeld chips, terwijl de TOMRA 5B geschikt is voor het sorteren van groenten en verwerkte aardappelproducten, zoals bijvoorbeeld frieten. Beide sorteerders zijn ontworpen om voedselkwaliteit en -veiligheid te verbeteren. De TOMRA 5A kan op een accurate wijze vreemd materiaal en defecten verwijderen, waaronder o.a. maïskolven, hout, stengels, plastic, glas en golfballen. De TOMRA 5B is voorzien van TOMRA’s smart surround view technologie: de hoge resolutie camera’s en hoge intensiteit LED’s bieden een 360 graden productinspectie. Meer

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

GRIMME

Picketa Systems

ELEA

TOMRA Food

Restrain

Scotts Precision Manufacturing

SCOTTS

Follow Potato News Today

Please enter your email address to receive notifications of new posts by email.