All latest News

België: Terug van weggeweest – de coloradokever

De coloradokever is gemakkelijk te herkennen aan de tien zwartbruine strepen op zijn gele dekschilden.De aardappelen in de moestuin hebben het dit jaar hard te verduren. Er was niet alleen de droogte die zorgde voor vertraagde opkomst en een geremde groei. Ze hadden ook af te rekenen met hoge temperaturen, die gecombineerd met de aanhoudende droogte, het risico op doorwas en glazigheid sterk doen toenemen. En alsof dat nog niet genoeg is, duikt op sommige plaatsen een oude bekende, de coloradokever, massaal op. Oplettendheid en tijdig optreden zijn nodig om erger te voorkomen. En dat het met dit beestje echt heel erg kan worden, wisten ze in de jaren ’40 van vorige eeuw maar al te goed. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be most happy to share your company’s news stories on Potato News Today and its affiliated social media channels.
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Promote your company here

Go here to learn how we can help you to promote your company to our global readership, or get in touch with Lukie directly to discuss promotion options: lukie@potatonewstoday.com.

PULSEMASTER

DORMFRESH | 1,4GROUP

CROP.ZONE

KIREMKO

GRIMME

WYMA SOLUTIONS