All latest News

Nieuwe sorteerder voor monstername en JASA 2-in-1 Pack

JASA Packaging SystemsAfgelopen jaar heeft JASA Packaging Systems de gepatenteerde JASA 2-in-1 Pack™ ontwikkeld. De markt kent momenteel een groeiende consumentenvraag naar gemaksproducten en deze trend biedt voedselproducenten, -verwerkers en –verpakkers de kans om vernieuwende productconcepten in de markt te zetten. JASA heeft daar handig op in gespeeld met de innovatieve 2-in-1 Pack™. Daarnaast heeft Newtec in samenwerking met JASA een innovatieve nieuwe sorteerder voor monstername ontwikkeld, welke op de beurs wordt gedemonstreerd. Ook voor nauwkeurige monstername en selectie van het ruwe product direct van het land is JASA Packaging Systems uw partner. Newtec uit Denemarken heeft in samenwerking met JASA Packaging Systems een nieuwe innovatieve machine ontwikkeld voor monstername van aardappels. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse

 

Feel free to get in touch with Lukie!
He will be most happy to share potato news stories from your country on Potato News Today.
lukie@potatonewstoday.com
lukie5555@gmail.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert when we publish a news story. We will NOT share your address with any third parties.

Lockwood Mfg

PULSEMASTER

Kiremko Strata Invicta

Wyma Solutions

TOMRA Food

Dewulf