Most viewed stories

PotatoNL: Een landelijke aardappelnotering 14 november 2017 van start

Image result for market priceVanaf 14 november 2017 zal de eerste PotatoNL landelijke aardappelnotering van start gaan. De organisaties LNCN (Beurs Emmeloord), de NAO (Beurs Rotterdam), VAVI en ZLTO (Beurs Goes) hebben onlangs tot deze landelijke aardappelnotering besloten en hebben veel vertrouwen in PotatoNL als breed gedragen notering. Per 14 november 2017 zullen de aardappelnoteringen van de genoemde beurzen Emmeloord, Rotterdam en Goes komen te vervallen. Daarmee is er in het seizoen 2017/2018 sprake van 1 landelijke notering voor de in Nederland geteelde aardappelen. Persbericht / Press release

Editor & Publisher: Lukie Pieterse


Feel free to get in touch with Lukie!
He’ll be happy to share your company’s news stories on Potato News Today:
lukie@potatonewstoday.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

LOCKWOOD Mfg

PULSEMASTER

FPS Food Process Solutions

GRIMME

UK Online Potato Equipment Auction

AVR

FAM STUMABO

VOLM COMPANIES

RESTRAIN

Scotts Precision Manufacturing