Consumers, Events, Health/Nutrition/Food Safety

Aardappelen ‘ zelfs als gefrituurde product beter voor onze gezondheid dan een groot aantal deegwaren’

Aardappelen zijn gezond en zelfs als goed gefrituurde product is het beter voor onze gezondheid dan een groot aantal deegwaren. Jan van Hoogen van Agrico hield zijn gehoor in de volle zaal tijdens de akkerbouwsectoravond afgelopen dinsdagavond in het Zuid-Hollandse Zwartewaal voor dat het om die reden zo jammer is dat er in ons land minder aardappelen gegeten worden. Als de aardappel goed wordt gefrituurd, is het een heel gezonde bron voor koolhydraten, eiwit en vitamine C. Lekker en gezond, en bovendien gemakkelijk om klaar te maken. Het bedrijf doet om die reden promotie bij de jeugd over het product en de wijze waarop het groeit en geproduceerd wordt. Meer

Editor & Publisher: Lukie Pieterse

 

Feel free to get in touch with Lukie!
He will be most happy to share potato news stories from your country on Potato News Today.
lukie@potatonewstoday.com
lukie5555@gmail.com
Connect on LinkedIn
Follow on Twitter
About us

Follow Potato News Today!

Please enter your email address to receive an alert right away when we publish a news story.

Join 10,056 other subscribers

Lockwood Mfg

Urschel

PULSEMASTER

TOMRA Food

DormFresh | 1,4GROUP

GRIMME

Volm Companies